ALF

International

Luchtgordijn

Optimaal scheiden van binnen- en buitenklimaat

Een luchtgordijn is uitermate geschikt voor plaatsing boven een geopende deur. Bij winkels, restaurants en kantoren waar gasten welkom zijn.

Waarom een luchtgordijn?

Koude luchtstromen zijn onaangenaam voor bezoekers en werknemers. Deze zorgen ervoor dat klanten niet graag in de ruimte verblijven. Een luchtgordijn voorkomt deze tocht en verbetert het binnenklimaat aanzienlijk.

Bovendien worden vervuilende elementen buitengehouden en blijft het ideale binnenklimaat gehandhaafd.


Een luchtgordijn zorgt voor een "onzichtbare deur". Op een effectieve wijze worden temperaturen van de binnen- en buitenlucht gescheiden gehouden bij een open deur.

Voordelen:
01
Comfort: bij alle weersomstandigheden, ook bij een geopende deur. Een luchtgordijn garandeert een aangenaam binnenklimaat voor klanten en personeel.
02
Opendeurbeleid: winkeliers kunnen hun deuren op een energiezuinige manier open houden. Voor klanten geeft een vrije toegang een laagdrempelig gevoel.
03
Energiebesparing: een luchtgordijn draagt bij tot een stabiel binnenklimaat. Hierdoor bespaart men het hele jaar door op energie.
04
Bescherming: een luchtgordijn draagt bij aan een schonere binnenomgeving door stof, nare luchtjes, insekten en andere vervuiling buiten te houden.
05
Eenvoudige installatie: een luchtgordijn is makkelijk te plaatsen en te onderhouden. Een eenvoudige en kostenbesparende oplossing voor een comfortabel binnenklimaat.