ALF

International

Design luchtgordijn

Eigentijdse look van de uitgang

Decoratief luchtgordijn van hedendaagse architectonische stijl. Het minimalistische ontwerp intergreert in elke omgeving en is stijlvol aan te passen aan uw wensen.

Zelfdragende constructie van gegalvaniseerd plaatstaal in standaard zwarte kleur (RAL9913). Andere kleuren zijn op aanvraag beschikbaar.

De frontpanelen zijn van geanodiseerd aluminium. Ook verkrijgbaar in RVS, glans/mat of geborstelde verf, hout en andere metalen. Het is zelfs mogelijk om persoonlijke logo's, signalen(klok), of eigen grafische ontwerpen te verwerken op een frontpaneel.

De aerodynamisch optimale uitblaasopening is voorzien van geanodiseerde aluminium lamellen, verstelbaar van 0 tot 15 graden naar beide zijden. Het luchtgordijn is voorzien van een dubbelaanzuigende centrifugaalventilator met 5-toerenmotor wat het luchtgordijn geruisloos maakt.

Er zijn drie types Design luchtgordijnen, namelijk:

  • A-type : is zonder verwarming
  • E-type : is voorzien van afgeschermde elektrische elementen, 3-stappenschakelaar
  • P-type : is voorzien van warmwaterbatterij voor 80/60 of 60/40 graden Celsius

 
Het Design luchtgordijn is voorzien van een afstandsbediening met 20m signaalkabel. Als optie is een interface leverbaar voor aansluiting op een Gebouw Beheer Systeem (GBS).